• Μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή, είναι το «Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας». Προσφέρει περιήγηση σε χώρους εξόρυξης βωξίτη, γνωριμία με το επάγγελμα του μεταλλωρύχου, αναλυτική παρουσίαση της διαδικασίας εξόρυξης και συζήτηση για την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθείται ώστε να αποκατασταθεί το τοπίο. Περισσότερες πληροφορίες στο 210-9200293 και στο www.vagonetto.gr
  • Βάλτε την ανακύκλωση στη ζωή σας και στη ζωή του συστήματός σας! Μπορείτε να επισκεφθείτε το Κέντρο Ανακύκλωσης Κουτιών Αλουμινίου (Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 43, Μαρούσι, 210-68 61 449 και 210-68 61 111). Προσφέρει ενημέρωση για την ανακύκλωση και δίνει την ευκαιρία για έμπρακτη συμμετοχή στη διαδικασία. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ανακύκλωση στην Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης.
  • Ευαισθητοποιηθείτε για τα απειλούμενα είδη ζώων με μία δραστηριότητα στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελώνων του συλλόγου «Αρχέλων», στη Γλυφάδα. Θα δείτε ταινιάκι για τη ζωή της χελώνας και θα επισκεφθείτε δεξαμενές με τραυματισμένες χελώνες στο τελικό στάδιο της ανάρρωσής τους.
  • Το ξέρατε πως υπάρχει Βοτανικός Κήπος μέσα στα πόδια μας; Βρίσκεται στην Ιερά οδό 403 στο Χαϊδάρι και φιλοξενεί περισσότερα από 2.500 φυτά και δέντρα απ’ όλο τον κόσμο! Ο χώρος είναι καταπράσινος, ιδανικός για παιχνίδι. Για προγραμματισμό επίσκεψης, με ή χωρίς ξενάγηση, επικοινωνείστε στο 210-92 73 900.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s